ERZİNCAN / TERCAN - Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu

Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu

AHMET YESEVİ MAH. KÖROĞLU KÜME EVLERİ NO: 39 İÇ KAPI NO: 1 TERCAN / ERZİNCAN
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır.
Başarılar
Okul sporları kapsamında Erzincan ilinde yapılan güreş müsabakalarında okulumuz 6/B sınıfı öğrencilerinden Kürşat Taha KAYA ve Alperen KAYA bronz madalya kazanmıştır. Okulumuz öğrencilerinden Mustafa Bilal PAKKAN, Kerim Efe ABANOZ ve Ahmet Melih CAN altın madalya kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
8.30-15.30
Ulaşım
Ulaşım il,ilçe ve civar köylerden karayolu ile sağlanmaktadır.Her gün il merkezine minibüsler kalkmaktadır.Şehirlerarası Erzurum ve Erzincan otobüsleri de ilçemizden geçmektedir.
Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu , Tercan/ERZİNCAN
İl merkezine 97 km uzaklıkta olup , okulumuz ilçe merkezindedir.